top of page

SORTIMENT

Grovrengöring.jpeg
IMG_2824.jpeg
IMG_2854.jpeg

Grovrengöring

Grovrengöring erbjuder vi bl a i servett och tvålform. Servetterna torkar ej ut, även om din personal skulle ha råkat glömma att stänga locket. Detta på grund av sin unika formula. De är skonsamma för din hud, då de innehåller bl a aloe vera. Vi förstår att arbetarnas viktigaste redskap är deras händer.

 

Tvålen är utan plastkorn och microplaster för vår miljös skull. Dessutom infördes ett förbud förra året kring microplaster i produkter som kommer i kontakt med huden. Förbudet instiftades för att minska tillförseln av plastpartiklar i sjöar och hav. 

Hygien

Att dagligen arbeta i miljöer med smuts och bakterier är inte bara jobbigt utan också farligt. För att få ut så mycket av personalen som möjligt måste man ge dem de rätta redskapen att hålla sig friska. Vi har tagit fram produkterna som underlättar och gör det enklare för dig att hålla både arbetsplatsen och dig själv ren. Detta leder till att du får en friskare personal och mindre sjukskrivningar. 

Luftförbättring

Många arbetsplatser har dålig doft vilket leder till att de anställda känner sig trötta och har svårt att koncentrera sig. Då är det viktigt att förbättra luften så de anställda får en gynnsammare miljö där de trivs och mår bättre. Vi har produkter som bryter ner den tuffaste odören utan att avbryta er verksamhet.

 

Arbetskläder och skor kan ibland lukta illa efter långa arbetsdagar såväl inom- som utomhus. Doften kan sätta sig i bilar. Vi har tagit fram produkter för just dessa problem som förbättrar luften och bryter ner t ex cigarettrök och starka parfymer. Vi kan även hjälpa till med odör i rum och avlopp. Eftersom alla förtjänar en arbetsplats med frisk luft. 

IMG_2841.jpeg
Desinfektion.jpeg
IMG_2834.jpg

Livsmedelshygien

Vi har tagit fram och utvecklat produkter som är livsmedelsklassade för att underlätta för er som jobbar med mat och livsmedel dagligen. Vi vill att det ska vara enkelt att göra sitt jobb inom alla tänkbara branscher. Det är viktigt att säkerställa att ytor är rena när man jobbar med mat. Därför har vi utvecklat både servetter, desinfektion och en skyddskräm som är godkända för att användas i livsmedelsbranschen 

Desinfektion

Att desinficera är viktigt då det minskar spridning av sjukdomar så som influensa och magsjuka. God handhygien och desinfektion har mycket stor betydelse för att motverka antibiotikaresistens. God handhygien kan därför till och med rädda liv. 

Rengöring

Vi har special rengöring som tar bort grov smuts, klotter, permanent penna på whiteboardtavlor samt svåra märken. Vi har även produkter som absorberar diverse vätskor, både illaluktande och kroppsvätskor, på ett effektivt sätt. Vi har redskapen för att spara pengar och tid, med våra produkters användarvänlighet. Det ska vara lätt att hålla det rent! 

bottom of page