top of page

OM OSS

VÅR VISION

tom väg

Trivas på arbetet

Vår vision är att alla är värda en bra arbetsmiljö. Många upplever sig inte nöjda på sin arbetsplats i Sverige och en studie har visat att hela 20% är missnöjda eller till och med negativt inställda till sin arbetsplats. Vi vill därför skapa en positiv, stressfri och trivsam arbetsplats. För alla är värda att ha en bra arbetsdag och arbetsplats då vi spenderar en stor del av våra liv på just vårt arbete. 

Era problem skapar våra lösningar

Varje månad träffar vi hundratals hårt arbetande chefer i alla möjliga branscher. Kunskapen vi får av att besöka våra kunder på deras arbetsplats tar vi till oss när vi utvecklar nya innovativa produkter. Vi vill att våra produkter ska förenkla och förbättra våra kunders arbete och arbetsplats. 

Kvalité

Istället för slit och släng satsar vi på kvalité och är därför noga med att granska alla produkter och utesluta de som inte håller måttet. Eftersom vi vill att våra kunder ska kunna använda våra produkter med gott samvete och utan påverkan på vår miljö. 

Friskare & effektivare

Vi tror på att det ska vara simpelt att applicera nya lösningar på en arbetsplats. Därför erbjuder vi individuella lösningar för varje kund, beroende på vad de har för problem på just sin arbetsplats. Vi vill kunna hjälpa till genom att

t ex göra arbetsplatsen lite bättre och lite friskare genom våra produkter. Minska smitt spridningen av bakterier och sjukskrivningarna. Detta kommer i slutändan göra att anställda kommer trivas bättre.

 

Närhet

Vi försöker även jobba nära våra kunder genom att vi kommer ut till deras arbetsplatser och skapa en långsiktig relation. Vi vill alltid finnas nära till hands. 

Våra ledord

Välmående

Alla förtjänar att må bra på sin arbetsplats

 

Utveckling

Ta fram nya effektiva och innovativa produkter, som kan förbättra hygien och arbetsmiljön på arbetsplatser runt om i Sverige.

Frihet

Riktar sig mest till våra anställda.

Vi tror på att alla personer arbetar bättre och trivs bättre om man får större eget ansvar och frihet.  

IMG_20190821_111624.jpg
bottom of page